Gerechtsdeurwaarder Mechelen

VERSTRAETEN & MAMPAEY
Gerechtsdeurwaarder

Erik Verstraeten

Gerechtsdeurwaarder in Mechelen

  • Groenstraat 68
    2800 Mechelen

  • Elke werkdag van 09.30 uur tot 17.30 uur

  • 015/32.00.34

  • info@gdwmvm.beTe voet

Onze studie is ideaal gelegen op de vesten (stadsring) van Mechelen en dit op de hoek Van Benedenlaan – Groenstraat, aan de rand van het historische centrum. Het kantoor ligt op wandelafstand van de bekende 13e eeuwse stadspoort ‘Brusselpoort’ (zie foto op achtergrond). Rechtover het kantoor zijn 2 bankautomaten (KBC en BNP PARIBAS FORTIS).


Met de fiets

Mechelen profileert zich als de fietsstad van Vlaanderen en sinds kort is de volledige Mechelse binnenstad één aaneengesloten fietszone met een maximum snelheid van 30 km/uur. De vesten zijn voorzien van grote fietszones. Ook ons kantoor heeft een MVO-visie (maatschappelijk verantwoord ondernemen) met een oog voor duurzame mobiliteit gezien elke verplaatsing een impact heeft op de maatschappij, omgeving en ecologie. Het grootste gedeelte van onze verplaatsingen in de Stad Mechelen worden dan ook door ons kantoor gedaan met de fiets of elektrische step/fiets.


Met de auto

In de nabijheid van het kantoor zijn er ruime parkeervoorzieningen met parkeerautomaten (vesten). Er zijn ook 2 betaalparkings : Indigo Parking Hoogstraat en Q-Park Mechelen Bruul aan de Hendrik Speecqvest. Beide parkings zijn op wandelafstand van het kantoor
Routeplanner : https://www.routenet.beMet de trein

Het kantoor te Mechelen is eveneens op wandelafstand gelegen van het treinstation te Mechelen dat gelegen is aan het Koning Albert-plein. Via de Leopoldstraat kan U ons kantoor gemakkelijk bereiken.
Routeplanner : https://www.belgiantrain.be/nl/travel-info/current/current-departure-timesMet de bus

Aan het centraal station van Mechelen is een belangrijke terminus voor diverse lijnbussen uit de omgeving.
Routeplanner : https://www.delijn.be/nl/routeplanner/